لیفت سینه بدون بی هوشی ممکن است؟ 2 واقعیت مهم

لیفت سینه بدون بی هوشی

لیفت سینه بدون بی هوشی


این روزها تمایل به انجام لیفت سینه برای زیبایی و جذابیت بیشتر، کاهش مشکلات پوستی و فشار به شانه ‌ها و گردن، به شدت افزایش یافته است. افراد برای انجام ماموپلاستی کاهشی یا لیفت سینه، بسیار مشتاق هستند و تعداد کاندیداهای زیادی به کلینیک مراجعه می‌کنند. به همین دلیل لازم است تا در خصوص لیفت سینه با بی حسی بیشتر بدانید و جزییات آن را درک کنید. دغدغه لیفت سینه با بی حسی یا بی هوشی یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که در جلسه مشاوره با پزشک متخصص مطرح می‌شود.

اگر شما هم علاقه‌مند هستید که در خصوص لیفت سینه با بی حسی و لیفت سینه بدون بی هوشی اطلاعات بیشتری کسب کنید و انجام یا عدم انجام لیفت سینه با بی هوشی را درک کنید، همراه ما باشید.

لیفت سینه چیست؟

لیفت سینه یا برداشتن پوست ناحیه سینه برای بالا کشیدن آن، یکی از بهترین روش‌هایی است که می‌توانید به وسیله آن زیبایی اندام‌تان را بیشتر کنید. جراحی لیفت سینه بهترین تکنیک برای ایجاد این تغییر محسوب می‌شود. اثربخشی دائمی لیفت سینه و عدم ایجاد اختلال در شیردهی و موارد این‌چنینی، یکی از مهم‌ترین پارامترهایی است که این عمل را محبوب کرده است. این عمل به منظور بهبود شکل و اندازه سینه‌ها و افزایش ایستایی آن‌ها انجام می‌شود. اگر به هر دلیلی دچار عوامل ایجاد کننده افتادگی سینه مانند بارداری و شیردهی، کاهش وزن، پیری یا عوامل وراثتی هستید و سینه‌ها شکل خودشان را ازدست داده‌اند، لازم است از این روش استفاده کنید.  

در این عمل، جراح ابتدا برش‌های کوچک را در اطراف سینه ایجاد می‌کند و سپس با کاهش سطح پوست این لیفت را به پایان می‌رساند تا سینه در ناحیه بالاتر قرار گیرد. جالب است بدانید که لیفت سینه در صورتی که هم زمان با کاهش بافت و هدف کوچک تر کردن سینه انجام شود، به عمل ماموپلاستی کاهشی شهرت دارد. در این عمل نیز شرایط مثل لیفت سینه است، مضاف بر اینکه لیفت در کنار کاهش حجم انجام می‌شود تا ظاهر مناسبی داشته باشد. این عمل برای افرادی که سینه های بزرگی دارند بهترین گزینه است.

لیفت سینه بدون بی هوشی
نحوه انجام جراحی لیفت سینه

نحوه انجام جراحی لیفت سینه

قبل از این که در خصوص امکان لیفت سینه با بی حسی موضعی و بی هوشی اطلاعاتی ارائه کنیم، لازم است تا در مورد نحوه انجام جراحی لیفت سینه اطلاعات کسب کنید. این عمل به عنوان یک جراحی زیبایی شناخته می‌شود که گاهی برای افراد توصیه می‌شود تا حجم سینه به سمت بالا کشیده شود و ایستایی سینه اصلاح گردد.

  1. مشاوره اولیه: در این مرحله، شما با پزشک متخصص لیفت سینه مشاوره می‌کنید تا اهداف خود را بیان کنید و اطلاعات کاملی در مورد روند جراحی و انتظارات بعد از عمل دریافت کنید.
  2. آماده‌سازی: پیش از عمل، شما باید پزشک متخصص را از مصرف هر گونه دارویی یا مکمل غذایی که ممکن است مطلع نمایید. قطع مصرف دخانیات و الکل به شدت ضروری است و معمولا از سوی پزشک توصیه می‌شود.
  3. عمل جراحی: جراحی لیفت سینه معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود. در این عمل، جراح برش‌های کوچکی در اطراف سینه‌ها ایجاد می‌کند تا امکان برداشتن پوست اضافی این ناحیه داشته باشد. پس از این مرحله با کمک بخیه های ظریف، پوست سینه به شکل عادی درآمده و به یکدیگر متصل می‌شود.
  4. دوران نقاهت: بعد از عمل لیفت سینه، شما ممکن است چند هفته به مراقبت و گذراندن دوران نقاهت نیاز داشته باشید. این کار شامل استراحت، استفاده از لباس های نخی، گن های مخصوص عمل لیفت سینه، استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک و موارد این‌چنینی باشد. همچنین، پس از عمل ممکن است به شما توصیه شود که از ورزش‌های سنگین و فعالیت‌هایی که فشار زیادی بر روی سینه دارند، خودداری کنید.
  5. پیگیری: برای اطمینان از پیشرفت صحیح بهبود و دوران نقاهت، حتما در جلسات تعیین شده به پزشک متخصص مراجعه کنید تا وضعیت بدن‌تان را بررسی کند.
آیا لیفت سینه بدون بی هوشی ممکن است؟
آیا لیفت سینه بدون بی هوشی ممکن است؟

آیا لیفت سینه بدون بی هوشی ممکن است؟

یکی از دغدغه های رایج در افراد کاندید عمل لیفت سینه، انجام بی هوشی یا بی حسی است. لیفت سینه با بی حسی یکی از درخواست‌های مکرر افراد است که از سوی دکتر قائد امینی مورد تایید قرار نمی‌گیرد. ذهنیت افراد در مورد بی هوشی کمی غیرواقعی است و ترس و نگرانی از این بابت موجب می‌شود تا لیفت سینه بدون بی هوشی همیشه یک درخواست اولیه باشد. اما بهتر است بدانید که بهترین روش برای لیفت سینه، استفاده از بی هوشی عمومی است. لیفت سینه بدون بی هوشی امکان‌پذیر است اما باید توجه داشته باشید که این روش ممکن است با ریسک‌های خاصی همراه باشد.

استرس و اضطراب ناشی از عمل و نوسانات فشار خون، قند خون و … همگی می‌توانند ریسک‌های متعددی برای عمل ایجاد کنند. به همین دلیل لازم است تا برای این جراحی حتما از بی هوشی عمومی استفاده کنید. اما، این موضوع کاملاً وابسته به شرایط خاص هر فرد و توصیه‌های پزشکی است، بنابراین باید با پزشک متخصص‌تان مشورت کنید تا بهترین تصمیم را برای انجام لیفت سینه بگیرید.

چرا لیفت سینه با بی حسی خطرناک است؟

لیفت سینه با بی حسی، یکی از رایج‌ترین درخواست‌هایی است که افراد کاندید این عمل مطرح می‌کنند. اما بهتر است بدانید که هرچند لیفت سینه با بی حسی به تنهایی خطرناک نیست، اما دارای ریسک‌ها و عوارض متعددی است که همین موضوع موجب می‌شود تا پزشک تصمیم به انجام بی هوشی عمومی بگیرد. بی حسی معمولاً با داروهایی که به عنوان بی حس کننده‌های عادی شناخته می‌شوند، ایجاد می‌شود. این داروها باعث کاهش حساسیت به درد و آگاهی از تحرکات درونی بدن می‌شوند، اما ممکن است عوارض جانبی مانند عدم تحمل، حساسیت، خواب آلودگی، اختلال در ضربان قلب و فشار خون داشته باشند.

گاهی نیز اضطراب زیباجو روند جراحی را مختلف می‌کند. در صورتی که فردی به داروهای بی حسی حساسیت داشته باشد یا برخی شرایط پزشکی مانند بیماری‌های قلبی، تنفسی یا عروقی داشته باشد، ممکن است بی حسی خطرناک باشد. بنابراین، پیش از انجام هر نوع جراحی، مهم است که با پزشک خود مشورت کنید و شرایط خود را با او بررسی کنید. به همین دلایل دکتر قائد امینی لیفت سینه با بی هوشی را بهترین روش برای این کار می‌داند.

مزایای لیفت سینه با بی هوشی چیست؟
مزایای لیفت سینه با بی هوشی چیست؟

مزایای لیفت سینه با بی هوشی چیست؟

آگاهی از مزایای لیفت سینه با بی هوشی، به شما کمک می‌کند تا نگرانی‌های اشتباهی که از این روند دارید را کنار گذاشته و با آرامش بیشتری دست به کار شوید. با مطالعه این مزایا نیازتان به لیفت سینه بدون بی هوشی کاهش می‌یابد. پس همراه ما باشید تا مزایای لیفت سینه با بی هوشی را مطالعه کنید.

  1. راحتی بیشتر: فردی تحت بی هوشی عمومی قرار گرفته و درد و ناراحتی کمتری احساس می‌کند که باعث می‌شود فرآیند جراحی برایش راحت‌تر بوده و کمتر تنش‌ داشته باشد.
  2. تسهیل برای پزشک: با کمک بی هوشی عمومی، پزشک می‌تواند به راحتی جراحی را انجام داده و بدون ایجاد واکنش های ناگهانی از سوی بیمار در بی حسی، عمل موفقیت آمیزی داشته باشد.
  3. کاهش استرس: برای برخی افراد، فکر به اینکه باید در حالت بیداری جراحی انجام دهند، خودشان به تنهایی منجر به استرس می‌شود. بی هوشی می‌تواند این استرس را کاهش دهد و یک عمل بسیار عالی را ایجاد نماید.
  4. کنترل علائم حیاتی: با کمک بی هوشی عمومی، پزشک اشراف و کنترل بیشتری بر روی علائم حیاتی فرد دارد و این علائم تحت تاثیر اضطراب اتاق عمل نوسان نخواهند داشت.
  5. مدت زمان ریکاوری: افرادی که تحت بی حسی جراحی هستند، ممکن است ریکاوری سریع‌تری داشته باشند، اما درد و کلافگی بیشتری در آن ها وجود دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *