4 روش درمان دیاستاز شکمی با ابدومینوپلاستی

دیاستاز شکم

دیاستاز شکم


این روزها بسیاری از افراد درگیر دیاستاز شکمی هستند. درمان دیاستاز شکمی برای بسیاری از افراد اهمیت دارد. شما باید برای داشتن شکمی تخت و زیبا، حتما از نظر وضعیت عضله بررسی و معاینه شوید. پاره شدن عضلات شکمی اصلی ترین دلیلی است که موجب می‌شود تا شکم به صورت گرد و فرم گرفته خودش را نشان دهد. بیرون زده بودن شکم باعث می‌شود تا اندامی نافرم داشته باشید و لباس به خوبی بر روی بدن‌تان قرار نگیرد. ابدومینوپلاستی بهترین روش برای درمان دیاستاز شکمی است. درمان دیاستاز شکمی با ابدومینوپلاستی به بهترین شکل ممکن می‌تواند شما را برای داشتن اندامی جذاب آماده کند.

پس اگر میخواهید در مورد دیاستاز شکمی اطلاعات بیشتری کسب کنید، همراه ما باشید تا از تجربیات تیم کلینیک دکتر وحید قائد امینی آگاه شوید.

دیاستاز شکمی چیست؟
دیاستاز شکمی چیست؟

دیاستاز شکمی چیست؟

دیاستاز شکمی یا فاصله گرفتن عضلات شکم یک وضعیت نادر است که در آن عضلات شکم به طور غیرطبیعی از هم جدا می‌شوند. این مشکل عمدتاً در اثر کشیدگی شدید و پاره شدن عضلات شکم در زمان بارداری رخ می‌دهد. برای برخی از افراد که سابقه کار با وزنه دارند، این مشکل ایجاد می‌شود. پاره شدن عضلات موجب می‌شود تا اندام به شکلی نامناسب خودش را نشان دهد و شکم به شکلی نامطلوب برجسته شود. در بسیاری از خانم ها این وضعیت معمولاً در زمان بارداری، به خصوص در ماه‌های پایانی و در زمان زایمان طبیعی، شدیدتر احساس می‌شود.

مطالعه بیشتر: بهترین جراح ابدومینوپلاستی در تهران

پزشک متخصص با فرو نمودن دست در میان عضلات، میتواند متوجه دیاستاز شکمی شده و این مشکل را به طور دقیق‌تری متوجه شود. علائم دیاستاز شکمی شامل تغییر شکل شکم و برجسته شدن آن با وجود کم بودن چربی شکمی است. عضلات شکم معمولا به شکلی صاف و دو قسمتی خودش را نشان می‌دهد. در این مواقع قطعا احساس کشیدگی یا پارگی در منطقه شکمی را تجربه می‌کنید. اگر دیاستاز شکمی درمان نشود، معمولا فرد حتی پس از لاغری یا کاهش چربی در ناحیه شکم، باز هم برجستگی ناخوش آیندی را تجربه می‌کند.

دیاستاز عضلات شکم معمولا باعث بروز مشکلاتی مانند درد و عدم توانایی در تحمل وزن‌های سنگین، اختلالات گوارشی و سایر مشکلات می‌شود. یادتان باشد که پزشک متخصص برای تشخیص دقیق دیاستاز شکمی، معمولاً از تست‌های تشخیصی مانند ام‌آرایی (MRI) استفاده می‌شود. درمان دیاستاز شکمی ممکن است شامل ترکیبی از تمرینات تقویت عضلات شکم، فیزیوتراپی و عمل ابدومینوپلاستی است.

دلایل بروز دیاستاز شکمی
دلایل بروز دیاستاز شکمی

دلایل بروز دیاستاز شکمی

دیاستاز شکمی اغلب در زمان بارداری رخ می‌دهد و علل مختلفی می‌تواند در ایجاد این وضعیت نقش داشته باشد. گاهی نیز آقایان به این شکل دچار مشکل می‌شوند. به همین دلیل باید در خصوص دلایل بروز دیاستاز شکمی اطلاعاتی به دست آورید. با آگاهی از این دلایل میتوانید در برخی مواقع دست به پیشگیری بزنید. در این بخش به بررسی دلایل بروز دیاستاز شکمی اشاره می‌کنیم.

  • بارداری: یکی از رایج ترین علت‌هایی که موجب بروز دیاستاز شکمی می‌شود، بارداری است. با پیشرفت بارداری و افزایش اندازه رحم و جنین، عضلات شکم به طور طبیعی کشیده می‌شوند و در برخی موارد می‌توانند موجب پارگی شوند. در این شرایط قطعا نیاز به درمان دیاستاز شکمی دارید. در بعضی افراد، پس از زایمان عضلات شکم به حالت اولیه باز می‌گردد. این موضوع تنها زمانی بروز می‌کند که عضلات دچار کشش شده‌ باشند نه پارگی!
  • ورزش‌های نادرست: انجام ورزش‌هایی که فشار زیادی بر روی عضلات شکم اعمال می‌کنند، می‌تواند باعث افزایش پارگی عضلات شکم شوند. در این شرایط افراد دیاستاز شکمی را تجربه می‌کنند. معمولا ورزش غیر اصولی یا ورزش با وزنه های سنگین زمینه را برای این مشکلات ایجاد می‌کند.
  • ژنتیک: برخی از افراد به دلایل ژنتیکی بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیاستاز شکمی هستند. در این افراد معمولا شکم از کودکی به سمت جلو کشیده می‌شود و برجسته است. با چنین علتی، لازم است تا درمان دیاستاز شکمی با عمل ابدومینوپلاستی یا ورزش انجام شود.
  • سابقه عمل جراحی شکم: عمل جراحی‌های قبلی در منطقه شکم ممکن است باعث ضعیف شدن عضلات شکم و ایجاد دیاستاز شکمی شود.

به طور کلی، فشار طولانی مدت بر روی عضلات شکم و تغییرات شدید در وزن، اندازه رحم در طول بارداری، ورزش‌های نادرست و عوامل ژنتیکی می‌توانند در ایجاد دیاستاز شکمی نقش داشته باشند.

درمان دیاستاز شکمی
درمان دیاستاز شکمی

درمان دیاستاز شکمی

درمان دیاستاز شکمی ممکن است به روش‌های مختلفی صورت گیرد. معمولا بنا بر میزان دیاستاز شکمی و شدت آن، پزشک متخصص یک روش درمان دیاستاز شکمی را توصیه می‌کند. معمولا درمان دیاستاز وابسته به همین موضوع است و باید حتما برای درمان، میزان شدت دیاستاز با MRI مشخص شود.

  1. تمرینات تقویتی: انجام تمریناتی که عضلات شکم را تقویت کنند می‌تواند برای  درمانمشکل دیاستاز شکمی مورد استفاده قرار گیرند. تمریناتی مانند تمرینات پیلاتس و تمرینات تقویتی عضلات مربوط به شکم می‌توانند مفید باشند.
  2. فیزیوتراپی: فیزیوتراپی می‌تواند با استفاده از تکنیک‌های خاص و تمرینات مناسب، به تقویت عضلات شکم کمک کند. شما به وسیله همین روش میتوانید ضمن درمان دیاستاز ، عضلات این ناحیه را تقویت کنید.
  3. استفاده از ساپورت: شما میتوانید با استفاده از ساپورت های مخصوص، مانع از بروز یا افزایش میزان دیاستاز شکمی شوید. ساپورت های مخصوص در ناحیه کمر و شکم به شکل مطلوب در کنار روش های درمان دیاستاز شکمی عمل می‌کنند.
  4. جراحی: در موارد شدید، جراحی ابدومینوپلاستی میتواند به بهترین شکل ممکن در بهبود ظاهر اندام شما مطلوب باشد. برای درمان دیاستاز شکمی، استفاده از ابدومینوپلاستی بهترین ایده است.

در هر شرایطی، قبل از شروع هر نوع درمان برای دیاستاز شکمی، باید به تشخیص قطعی برسید. پزشک متخصص و باتجربه میتواند به شما کمک کند تا بتوانید یک انتخاب هوشمندانه را ترتیب دهید. معمولا پس از درمان فرم عضلات بیشتر نشان داده میشوند و میتوانید با ویزر لیپو ضمن تجربه عملی که به عمل جراحی سیکس پک شهرت دارد، چربی های شکمی را برداشته و فرم عضلات را بهتر ببینید.

درمان دیاستاز شکمی با ابدومینوپلاستی
درمان دیاستاز شکمی با ابدومینوپلاستی

درمان دیاستاز شکمی با ابدومینوپلاستی

عمل ابدومینوپلاستی یکی از بهترین روش هایی است که میتوانید به وسیله آن پوست اضافی ناحیه شکم را برداشته و چربی های اطراف شکم را ازبین ببرید. به این ترتیب لازم است تا برای رسیدن به اندام دلخواه‌تان از این تکنیک استفاده کنید و جذابیت بدن‌تان را بازگردانی کنید. شاید تصور کرده باشید، عمل ابدومینوپلاستی یک جراحی زیبایی اندام است که تنها برای زیباتر شدن فرم اندام از آن استفاده می‌شود. اما واقعیت ماجرا اصلا به این شکل نیست. این عمل به شما امکان می‌دهد تا بتوانید برای درمان دیاستاز نیز اقدام کنید.

این عمل با درمان دیاستاز ، عضلات این ناحیه را ترمیم و تقویت نموده، تا مشکلات ناشی از آن کمرنگ‌تر شوند. به این ترتیب بهترین درمان دیاستاز ، عمل ابدومینوپلاستی است. در زمان مراجعه و مشاوره با دکتر وحید قائد امینی دکتر متخصص ابدومینوپلاستی در تهران، میتوانید احتمال وجود دیاستاز را همراه با معاینه پزشک بررسی کرده و تصمیم نهایی را بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *