زمانی که صحبت از اندام رویایی میشود، هر کس باتوجه به ایدهآلهای ذهنی خود تصوراتی دارد. داشتن سینههایی خوش فرم، گرد و زیبا یکی از آرزوهایی است که بسیاری از خانمها در ذهن دارند. زیبایی سینه تاثیر زیادی در اعتماد به نفس دارد. چرا که پوشیدن لباسهای گوناگون با سینههای خوش فرم بسیار زیباتر است. برای رسیده به این آرزو تنها یک راه وجود دارد، آن هم استفاده از انواع پروتز سینه است. با کمک انواع پروتز سینه میتوانید سایز سینه را افزایش داده یا عدم تقارن آن را برطرف کنید. حتی استفاده از پروتز سینه برای خانمهایی که تجربه سرطان سینه و تخلیه سینه داشتهاند نیز رایج است.
در این مقاله قصد داریم جزییاتی در خصوص انواع پروتز سینه ارائه کنیم و مدل های مختلف پروتز سینه را همراه با مزایا و معایب هرکدام بررسی کنید.
اگر شما نیز علاقهمند هستید اطلاعاتی در این زمینه کسب کنید، همراه ما باشید.
پروتز سینه چیست؟
بسیاری از خانمها پس از سن بلوغ نیز، سایز مناسب و دلخواهی در ناحیه سینه تجربه نمیکنند. داشتن سینه های بی حالت، افتاده یا شل موجب میشود تا این افراد از ظاهرشان ناراضی باشند. عدم علاقهمندی به ظاهر اندام اصلیترین دلیلی روی آوردن به جراحی های زیبایی اندام محسوب میشود. برای ناحیه بالا تنه، وجود سینهها زیبایی و جذابیت چشم گیری خلق میکند. وجود انحنای زیبای سینهها موجب میشود تا اندامی زنانه و خاص خلق شود.
آرزوی داشتن سینه های خوش فرم، دیگر رویا نیست! چرا که تکنولوژی های نوین در علم پزشکی میتواند تمام آن را محقق کند. استفاده از انواع پروتز سینه یا ایمپلنت سینه برای حجم دهی و فرم دهی به سینهها بسیار رایج است.
چرا باید انواع پروتز سینه را بشناسید؟
شناخت انواع پروتز سینه به شما کمک میکند تا دید مطلوبی داشته باشید. درک عمیق از انواع پروتز کمک میکند تا انتخاب بهتری داشته باشید. انواع پروتز سینه با دارا بودن مزایا و معایب خاص خود، برای گروه مشخصی انتخاب میشود. زمانی که بدانید هرکدام از مزایا و معایب پروتز چیست، قطعا انتخاب بهتری در این زمینه دارید. درک درست از جزییات پروتز سینه، موجب میشود تا پزشک توضیحاتی قابل درک به شما ارائه کند و در نهایت انتخاب خوبی داشته باشید.
کاربرد انواع پروتز سینه
هر فرد با هدفی خاص اقدام به انجام پروتز سینه میکند. بعضی از خانمها به دلیل کوچک بودن بیش از اندازه سینهها تلاش میکنند با کمک ایمپلنت سینه، سایز دلخواهشان را تجربه کنند. برخی دیگر، به دلیل فرم نامطلوب سینه از پروتز استفاده میکنند. چرا که پروتز گرد به خوبی میتواند شکل و فرم سینه را تغییر دهد و حالتی جذاب برای سینه ایجاد کند.
در برخی مواقع، خانمهایی که تجربه سرطان سینه و تخلیه سینه دارند، با کسب اجازه از پزشک متخصص انواع پروتز سینه را تجربه میکنند تا ظاهر مناسبی به سینهها ببخشند. پروتز سینه بهترین راهکاری است که میتوانید از طریق آن جذابیت سینهها را چند برابر کنید و ظاهری شیک و خاص در اندامتان تجربه کنید.
انواع پروتز سینه براساس متریال
زمانی که صحبت از انواع پروتز سینه به میان میآید، تنوع بررسیها بسیار زیاد است. در این بخش قصد داریم انواع پروتز سینه را از نظر جنس و متریال مورد بررسی قرار دهیم. به این ترتیب میتوانید اطلاعات دقیقی در خصوص مزایا و معایب انواع پروتز سینه کسب کنید.
1-پروتز سینه آب نمکی (پروتز سالین)
اگر از نظر جنس و نوع پروتز قصد بررسی آن را داشته باشید، پروتز سینه آب نمکی یکی از انواع پروتز سینه محسوب میشود. این پروتز ها شکلی گرد دارند و داخل آنها با محلول سالین یا همان آب نمک پر شده است. استفاده از پروتز آب نمکی محدودیت سنی دارد و خانم های زیر 18 سال اجازه استفاده از آن را ندارند.
معمولا ساختار این پروتزها نرم و طبیعی است و می توانید از آنها در سینه های متوسط نیز استفاده کنید. مشکل پاره شدن این نوع پروتز همیشه وجود دارد، اما خوشبختانه درصورت پاره شدن هیچ خطری برای بدن ندارد. چرا که محلول آب نمک به سرعت در بدن جذب میشود و اختلال خاصی به فرد تحمیل نمیشود.
مزایای پروتز سینه آب نمکی
اطلاع از مزایای انواع پروتز سینه به شما کمک میکند تا هوشمندانه انتخاب کنید. پروتز سینه سالین، ظاهر طبیعی دارد و بسیاری از افراد پس از گذاشتن آن، فرم طبیعی سینه را تجربه میکنند. از سوی دیگر، نیاز به برش محدود جهت وارد کردن این نوع پروتز، می تواند به عنوان یک مزیت مهم ارزیابی شود. تعداد دفعات مراجعه به پزشک با این نوع پروتز معمولا کمتر خواهد بود.
معایب پروتز سینه آب نمکی
پروتز سینه سالین معایب خاص خود را دارد. این نوع پروتز ریسک دفرمگی سینه را به همراه دارد. در برخی موارد به دلایل مختلفی، امکان تخلیه پروتز سالین وجود دارد که در نتیجه، تاثیر حجم دهی آن برای سینه از بین خواهد رفت. برای برخی افراد، ریسک اثرگذاری بر روی بافت سینه نیز مطرح می شود. در کل به دلیل تکنولوژی قدیمی در این نوع پروتز سینه، معمولا پزشک توصیه می کند تا نسبت به انتخاب سایر انواع پروتز سینه اقدام کنید.
2-پروتز سینه سیلیکونی
همانطور که از اسم این نوع پروتز پیدا است، جنس سیلیکونی اصلیترین وجه تمایز آن نسبت به پروتز سالین است. در این نوع پروتز سیلیکون ژل مانندی وجود دارد که شبیه ساز مناسب بافت سینه است. محدودیت سنی برای استفاده کنندگان از این نوع پروتز سینه وجود دارد و خانم های زیر 22 سال امکان استفاده از آن را ندارند. نکته مهم دیگر که باید در خصوص پروتز سینه سیلیکونی مدنظر قرار دهید، ریسک پارگی آن در بدن است.
معمولا این حالت برخلاف پروتز سالین، برای بدن خطرناک است و باید خیلی سریع نسبت به تخلیه پروتز اقدام شود. به دلیل همین مشکل، در تکنولوژی ساخت پروتزهای سیلیکونی جدید راهکارهای مراقبتی ارائه شده است که استفاده از آن را کم خطر میکند.
مزایای پروتز سینه سیلیکونی
ظاهر جذاب پروتز سیلیکونی برای اکثر خانمها وسوسه کننده است. زیبایی ظاهری به دلیل ساختاری شبیه به بافت سینه، نرم و خوش فرم موجب شده است تا این نوع پروتز طرفداران زیادی داشته باشد. در تکنولوژی ساخت پروتز های جدید، ریسک تخلیه شدن آن درون بدن به بیشترین حد ممکن کاهش پیدا کرده است. به همین دلیل میتوان گفت که مزیت رقابتی آن نسبت به پروتزهای سالین افزایش یافته است.
معایب پروتز سینه سیلیکونی
اطلاع از معایب واقعی هر نوع پروتز سینه به شما کمک میکند تا انتخاب دقیقی داشته باشید. به همین دلیل لازم است تا آگاهی کافی در خصوص معایب پروتزهای سیلیکونی کسب کنید. این نوع پروتزها به نسبت سایرین هزینه بالاتری دارند. برای ورود پروتز سیلیکونی، پزشک متخصص نیازمند ایجاد برشی بزرگتر در زیر سینه است. چرا که پروتز حجیمتر بوده و بافت منسجمتری دارد، پس امکان وارد کردن آن از یک برش کوچک وجود ندارد. معایب دیگری که برای این پروتز میتوان اشاره کرد، دردسر های مراجعه متعدد به پزشک متخصص و نیاز به بررسی و معاینه مستمر است.
3-پروتز کامپوزیتی
یکی از انواع پروتز که در گذشته مورد استفاده قرار میگرفت، پروتز کامپوزیتی است. این نوع پروتز از متریال های ترکیبی مثل روغن سویا، رشته های پروپیلن و موارد اینچنینی پر میشود. به دلیل وجود تکنولوژی های برتری مثل پروتز سیلیکونی و سالینی، استفاده از این نوع پروتز اصلا پیشنهاد نمی شود و صرف جهت آگاهی شما عزیزان به آن اشاره شد.
انواع پروتز سینه از نظر شکل
انواع پروتز سینه از نظر ظاهر و شکل به دو نوع تقسیم میشوند. معمولا هر فرد با توجه به سلیقه شخصی و همچنین علاقهمندی به نوع خاصی از پروتز دست به انتخاب میزند . پزشک متخصص بهترین شخصی است که میتواند با علم به فرم اندام شما ، اقدام به توصیه یک مدل خاص از پروتز سینه کند.
1-پروتز سینه مدل گرد
پروتز سینه مدل گرد برای زیباجویانی مناسب است که عاشق سینه های برجسته هستند. این مدل پروتز برجستگی زیادی دارد و فرم آن کمی از حالت طبیعی متفاوتتر است. زمانی که سینه های یک فرد شکل و فرم استانداردی داشته باشد، امکان استفاده از این نوع پروتز فراهم است. چرا که ظاهر آنها فرم طبیعی و اولیه سینه را نمایان میکند. استفاده از پروتز گرد برای خانم های خیلی لاغر با سینه های تخت توصیه مناسبی است.
2-پروتز سینه مدل اشکی یا آناتومیک
پروتز سینه مدل اشکی یا آناتومیک یکی از محبوبترین انواع پروتز سینه محسوب میشود. ظاهر طبیعی این نوع پروتز موجب شده است تا بسیاری از افراد علاقهمند به استفاده از آن باشند. شکل و مدل های مختلف این پروتز توسط برند های مطرح پروتز سیلیکونی تولید و روانه بازار میشود. به دلیل کاهش فشار به سینهها، ورم بعد از عمل پروتز سینه کم تر است. این پروتز به دلیل ساختار متفاوت، برای استفاده بسیاری از افراد مناسب است.
هزینه عمل پروتز سینه
این روزها هزینه تهیه پروتز سینه متناسب با نوع و حجم پروتز متفاوت است. مثلا تهیه پروتز 400 سی سی نسبت به پروتز بزرگتر یا کوچکتر متفاوت است. هزینه عمل پروتز سینه، براساس تخصص و تجربه پزشک مشخص میشود. بخش دیگری از هزینه عمل پروتز سینه وابسته به محل انجام این جراحی است. هزینه پروتز سینه در بیمارستان نسبت به مرکز جراحی و فضا های غیر استریل و غیر استاندارد بیشتر است! به همین دلیل نمیتوان ملاک انتخاب را براساس هزینه عمل درنظر گرفت. چرا که عوارض ناشی از یک جراحی غیر حرفه ای در محیطی نامناسب چندین برابر هزینه اولیه است.
کدام پروتز بهترین انتخاب برای شماست؟
زمانی که قصد دارید برای پروتز سینه اقدام کنید، حتما تصور میکنید که نیاز دارید تا نوع پروتز را بشناسید. اما در واقعیت ماجرا چنین نیست! پروتزها انواع مختلفی دارند و شما باید بر حسب انتظاراتتان از نوع پروتز، مدت زمان ماندگاری و شکل و فرم آن ها دست به انتخاب بزنید. بهترین فرد برای ارائه مشاوره در این زمینه، پزشک متخصص شما است.
زمانی که در جلسه مشاوره با پزشک متخصص شرکت میکنید، شانس زیادی دارید تا بهترین انتخاب را بر اساس علایقتان داشته باشید. به همین دلیل باید صادقانه همه چیز را بیان کنید تا با مشورت پزشک بهترین پروتز سینه را انتخاب کنید و نتیجه عالی آن را ببینید.
سوالات متداول
آیا ورم بعد از عمل پروتز سینه به نوع پروتز مرتبط است؟
خیر، ورم بعد از عمل پروتز سینه معمولا بخشی از عوارض ابتدایی این جراحی محسوب میشود. بدن به دلیل ورود جسم خارجی واکنش هایی بروز میدهد که پس از مدتی بهبود مییابد. توجه به دوران نقاهت و مراقبت های پس از پروتز سینه، کمک شایانی به کاهش تورم پس از عمل سینه میکند.
آیا پروتز سینه با بی هوشی انجام میشود؟
معمولا پزشک متخصص برای حفظ آرامش زیباجو توصیه میکند تا از بی هوشی عمومی برای عمل پروتز سینه استفاده شود. اما در شرایطی که عوامل دیگری در این زمینه دخیل باشند، استفاده از بی حسی موضعی گزینه مناسبی است.
آیا انجام هم زمان پروتز سینه و لیفت سینه امکانپذیر است؟
پروتز پکسی یا همان عمل پروتز سینه و لیفت سینه به طور هم زمان میتواند انجام شود تا نتیجه ای عالی داشته باشد.
آیا پروتز سینه و نوع آن محدودیت خاصی دارد؟
هر پروتز سینه مزایا و معایب خاص خود را دارد. در جلسه مشاوره قبل از عمل پروتز سینه، پزشک با توجه به شرایط بدنی شما و انتظاراتی که از نتیجه عمل دارید، بهترین نوع پروتز سینه را توصیه میکند. اما در واقعیت ماجرا، پروتز سینه برای هر فرد شرایط ویژه ای دارد که تشخیص آن وابسته به نظر و تخصص پزشک در همین زمینه است.
آیا تغییر فرم پروتز بعد از قرار گرفتن در سینه طبیعی است؟
خیر، پایین بودن سینه از پروتز بعد از عمل پروتز یکی از مشکلاتی است که معمولا به دلیل عمل پروتز سینه توسط پزشک غیرمتخصص و بی تجربه رخ میدهد.
آیا پروتز سینه نیازمند ترمیم سالیانه است؟
خیر! پروتز سینه بر اساس برند و طول عمر خود مدت زمان مشخصی می تواند در بدن شما قرار گیرد. پس نیازی به ترمیم سالیانه وجود ندارد.
بدون دیدگاه